Gizlilik Politikası

WordPressli olarak gizliliğinizi son derece ciddiye almaktayız ve gizliliğinizi korumak konusunda kararlıyız. Veri toplama, kullanma ve işleme ile ilgili uygulamalarımız bu gizlilik politikasında açıklanmaktadır.

Bu Gizlilik Politikası yalnızca https://wordpressli.com (“internet sitemiz”) için geçerlidir. Bu Gizlilik Politikası’nı kabul etmiyorsanız, internet sitemizi kullanmaya devam etmemelisiniz.

Önemli bilgiler ve kim olduğumuz

WordPressli size hizmetini (“Hizmet”) Hizmet Koşulları ve aşağıdaki Gizlilik Politikası’na tabi olarak sağlar. Zaman zaman bu Gizlilik Politikası’nı güncelleyebiliriz. Tüm değişiklikler web sitemizde (“Site”) ilan edilecektir. Gizlilik Politikası’nın en güncel sürümünü dilediğiniz zaman www.wordpressli.com/gizlilik-politikasi adresinde gözden geçirebilirsiniz. Yapılan herhangi bir değişiklikten sonra Hizmet’i veya Site’yi kullanmaya devam etmeniz yeni Gizlilik Politikası’nı kabul ettiğiniz anlamına gelir. Bu web sitesi çocuklara yönelik değildir ve bilerek, çocuklara ilişkin veri toplamamaktayız. İşbu Gizlilik Politikası’nda ilk harfi büyük yazılmış olup da işbu Gizlilik Politikası’nda tanımı yapılmamış ifadeler Hizmet Koşulları içerisinde tanımlanmışlardır.

wordpressli.com (bu Gizlilik Politikası’nda topluca “WordPressli”, “biz”, “bize” veya “bizim” olarak anılacaktır) kişisel verilerinizin denetleyicisi ve sorumlusudur. Veri koruma sorunları için Türkiye Cumhuriyeti denetleyici kurumu olan Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) dilediğiniz zaman şikayette bulunma hakkınız vardır. Ancak, KVKK’ya ulaşmadan önce kaygılarınız ile ilgilenme şansının önemini anlamaktayız, bu yüzden lütfen ilk etapta bize ulaşın.

Diğer internet sitelerine bağlantılar

Bu web sitesi üçüncü taraf web siteleri, eklentileri ve uygulamalarına bağlantılar içerebilir. Bu bağlantılara tıklamak veya o irtibatları etkinleştirmek üçüncü tarafların sizin hakkınızda veri toplama veya paylaşmasına olanak sağlayabilir. Biz, bu üçüncü taraf web sitelerini kontrol etmiyoruz ve onların gizlilik bildirimlerinden sorumlu değiliz. Bizim web sitemizden ayrıldığınızda, ziyaret ettiğiniz her web sitesinin gizlilik uyarısını okumanızı öneririz.

Topladığımız ve aldığımız bilgiler

Haber bültenimize abone olmayı tercih ederseniz, bize doğrudan ad, soyad ve eposta adresiniz gibi veriler sağlarsınız. İnternet sitemizdeki içeriklere yorum yaparken ve ayrıca üyelik esnasında IP adresinizi topluyoruz.

WordPressli ayrıca hizmet meta verileri, veri günlüğü, aygıt bilgileri, IP adresleri, üçüncü taraf verileri ve çerez bilgileri gibi çeşitli diğer kullanım alanları bilgilerini otomatik olarak toplamakta ve oluşturmaktadır.Aynı zamanda herhangi bir amaç için, istatistiksel veya demografik veriler gibi Toplu Verileri toplamakta, kullanmakta ve paylaşmaktayız. Toplu Veriler kişisel verilerinizden elde edilebilir, ancak bu veriler doğrudan veya dolaylı olarak kimliğinizi ortaya koymadığından kanunen kişisel veri olarak kabul edilmez. Örneğin, web sitesinin belirli bir özelliğine erişen kullanıcıların yüzdesini hesaplamak için Kullanım Verilerinizi toplayabiliriz. Ancak Toplu Verileri doğrudan veya dolaylı olarak sizin kimliğinizi saptayabilecek şekilde, kişisel verileriniz ile birleştirir veya bağlantılarsak, bu birleştirilmiş verileri kişisel veri olarak ele alacak ve bu gizlilik bildirisine uygun olarak kullanacağız. Sizin hakkınızda herhangi bir Kişisel Veri Özel Kategorileri (buna ırk veya etnik köken, din veya felsefi inançlar, cinsel yönelim, siyasi görüş, sendika üyeliği, sağlık ve genetiğiniz hakkında bilgi ve biyometrik veriler hakkında ayrıntılar dahildir) toplamayız. Ne de cezai hükümler ve suçlar hakkında herhangi bir bilgi toplamaktayız.

Topladığımız verileri nasıl kullanıyoruz?

  • Hizmetlerimiz, web sitelerimiz, uygulamalarımız ve faaliyetimizi sağlamak, güncelleştirmek, sürdürmek ve korumak için
  • İlgili mevzuat, yasal süreç veya yönetmeliğin gerektirdiği şekilde
  • Sorularınız ve yorumlarınıza yanıt vermek için
  • Hizmetimiz hakkında bilgi verebilmek için e-posta,anında bildirimler gönderebilmek için
  • İstatistik amaçlar
  •  Güvenlik sorunları ve istismarı araştırmak ve önlemeye yardımcı olmak için

WordPressli bu bilgileri gördüğünüz pazarlama ve İçerik’i hazırlamak ve hizmetler için taleplerinizi yerine getirmek, size verdiğimiz Hizmet’imizi geliştirmek, araştırma yapmak için kullanır. Blog sayfamızda yayınladığımız yeni içeriklerden haberdar olmak için abone olduğunuz mail bültenimizi geliştirmek için. (Bu bülten aboneliğinizi dilediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.)

Verilerinizi nasıl koruyoruz?

WordPressli olarak, mükemmel bir gizlilik düzeyinin mükemmel bir güvenlikle mümkün olabileceğine inanıyoruz. Kişisel verilerin ve bunları işlemenin doğasını ve olası tehditleri dikkate alarak, kişisel verilerinizi korumak için idari, teknik ve fiziksel önlemlerden yararlanıyoruz. Kişisel verilerinizin güvenliğini sağlamaya yardımcı olması için söz konusu güvenlik önlemlerini sürekli olarak iyileştirmeye çalışıyoruz.

Verilerinizi ne kadar süreyle saklıyoruz?

Günlük haber bültenimize abone olduğunuzda paylaştığınız bilgileri, aboneliğiniz sizin veya bizim tarafımızdan sonlandırılmadıkça bu bilgileri saklamaya ve kullanmaya devam ediyoruz. Sistemimizde kayıtlı olan cihaz bilgileriniz, IP Adresiniz, tarayıcı bilgileriniz 1 yıl kadar süre ile saklanmaktadır. Kullanmış olduğunuz tarayıcınızdan aldığımız çerez bilgileri ise 1 ay boyunca saklanmaktadır.

Çerezler

Çerezler, tercihlerinizi ve hareketlerinizi tanımak için internet siteleri tarafından tarayıcınıza yerleştirilen basit metin dosyalarıdır. Yalnızca dil tercihleriniz için kullanıcı arayüzü iyileştirme çerezleri kullanıyoruz. Tarayıcınızın ayarlarından çerezleri yönetebilirsiniz.

WordPressli olarak sayfalarımızda reklam yayını yapan veya hizmet sunmakta olan diğer kişi ve kuruluşların da bilgisayarınıza çerez kaydetmesine ve bilgisayarınızdaki çerezlere erişim sağlamasına izin vermekteyiz. Diğer işletmelerin çerez kullanımı, bu gizlilik politikasına değil, söz konusu işletmelerin kendi gizlilik politikalarına bağlıdır. Reklam verenlerin veya diğer işletmelerin WordPressli’nin çerezlerine erişimleri yoktur.

Kişisel verilerinizin paylaşılması

Yasal yükümlülüklerimizi yerine getirmek için resmi merciler ve mahkemelerden gelen bağlayıcı taleplere cevap vermek amacı dışında verilerinizi 3. kişilerle paylaşmıyoruz.

Gizlilik Politikamızda Değişiklikler

Gizilik Politikamızda her zaman değişiklik yapabiliriz. Esaslı değişiklikler yaptığımızda size bunları bildireceğiz.

Son değişiklik tarihi: 17 Temmuz 2021 Cumartesi

Bizimle İletişime Geçin

Bizimle her zaman [email protected] veya aşağıdaki posta adresine yazarak bu Gizlilik Politikası’yla ilgili sorularınız ve yorumlarınız hakkında iletişime geçebilirsiniz.

Wordpressli.com sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor.Wordpressli.com'u kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.Detaylı bilgi almak için Gizlilik Politikası ve Kullanım Koşulları sayfalarımızı inceleyebilirsiniz.